Organiseren

Al tijdens haar opleiding was Hanna enthousiast betrokken is bij nieuwe initiatieven. Er waren wilde ideeën die niet haalbaar bleken. En er waren wilde ideeën die de kans kregen te groeien. Zo ontstond op de academie in Arnhem De Lezingenweek. Er werd gebroken met de traditie af en toe een lezing te organiseren. Daarvoor kwam een intensief programma van vijf volle dagen in de plaats.

 

Prijsuitreiking
Tijdens haar voorzitterschap van de vereniging V&K was Hanna verantwoordelijk voor de organisatie rond de jurering en uitreiking van de V&K DebuutPrijs. Het bestuur stelde de jury samen en faciliteerde het jureringsproces. Ze regelden de locatie, bedachten een avondvullend programma, zochten contacten met sprekers en de wethouder die de prijs zou overhandigde. Ze vroegen steun bij leden, bedrijfsleven en gemeente en sloten na evaluatie de activiteit zonder schulden af.

 

Evenementen
Voor dezelfde vereniging organiseerde Hanna een reeks Literaire middagen. De leden van het bestuur volgde de maatschappelijke en culturele ontwikkelingen op de voet. Deze waren altijd het uitgangspunt voor de samenstelling van het programma’s.

 

Bijeenkomsten
Voor verschillende opdrachtgevers organiseert Hanna bijeenkomsten. In samenspraak wordt het takenpakket opgesteld. De werkzaamheden kunnen variëren van: opstellen adreslijsten, versturen uitnodigen, regelen accommodatie en apparatuur, verzorgen drank, lunch of diner, ontvangen sprekers en gasten, afronding en oplevering.